Aktuell utstilling

Tingenes Tilstand – Åse Maj Håkonsbakken

Fra fra 7-29. august 2021 kan du se maleri og tegning av Kongsberg-kunstneren Åse Maj Håkonsbakken i Galleri Labro.

Tingenes Tilstand

Vernissage lørdag 7. august kl 13:00. Åpent hver dag 7. – 15. august, deretter torsdag til søndag tom. 29. august, 13-17.

Tingenes Tilstand er en samling malerier og tegninger som har blitt til over en periode på 7 år, og som tar pulsen på kunstnerens utvikling gjennom disse årene. Hvem vi er og hva som omgir oss er et gjennomgående tema i produksjonen, som ofest tar for seg mennesket og landskapet. Selvportrettet har
blitt et naturlig motiv i denne prosessen – den ene modellen som alltd er tilstede. Gjennom oljemaleri og tegning har kunstneren utforsket stadig nye måter å tilnærme seg billedkunstens mer eller mindre naturalistiske utrykksformer.

Håkonsbakken er ingeniør og billedkunstner bosatt i Kongsberg. Hun har en master i kunstfag fra Academy of Art University i San Fransisco, hvor hun bl.a. ble tildelt et stipend fra universitetet for 8 ukers studieopphold i Firenze. Kunstneren har vist sine arbeider i en rekke juryerte utstllinger, bl.a. i BBK/Drammens museums Novemberutstlling og Buskerud Kunstsenters Stipendutstlling.


Denne utstillingen blir gjennomført med prosjektstøtte fra Norsk Kulturfond, administrert av Kulturrådet.